Handlekurv 0

Om Bedriftsgaver

Bedriftsgaver startet i 2015 og er et norsk selskap som spesialiserer seg på å levere gaver til bedrifter i Norge. Bedriftsgaver leverer gaver tilpasset til din bedrifts budsjett og behov. Våre bedriftsgaver kommer i alle prisklasser, fra den lille rimelige gaven som viser omtanke, eller den litt mer eksklusive gaven til en ansatt som feirer jubileumsår eller som har bidratt med noe spesielt. 

Ønsker du å spesialtilpasse gaven, og gjøre noe internt og spesielt? Da kan vi hjelpe deg i å skape den perfekte gaven! Vi bidrar i hele prosessen, fra idèutforming og kreativ tenking, til gaven pakkes og sendes, og frem til levering.

Bedriftsgaver ønsker å være din komplette samarbeidspartner for firmagaver.

Bedriftsgaver vil gjøre det enkelt å handle gaver, og det er mulig å bestille rett i fra vår hjemmeside.
Samtidig så vil vi veldig gjerne være der for deg som ønsker å legge inn ekstra arbeid inn i julegaven, påskegaven eller sommergaven. Bedriftsgaver tar veldig gjerne et møte med dere for å kartlegge behov, lytte og til og med kanskje foreta en spørreundersøkelse på arbeidsplassen. Vi gjør ALT for å finne den perfekte gaven til dine kollegaer, ansatte eller kunder.

12 gode grunner til hvorfor skal du kjøpe fra oss:

1. Vi elsker å gi

og det er ikke bare gaver vi gir. Vi har arrangert juleaften for trengende, og er stadig engasjert i nye veldedige prosjekter som vi liker.

Her er noen utvalgte bilder fra juleaften vi arrangerte i samarbeid med frelsesarmeen, der vi hadde om lag 100 gjester (30 barn), med underholdning, servering av julemat og gaveutdeling. 

Lars fra Frelsesarmeen og Lars fra Bedriftsgaver samarbeidet godt før og under arrangementet.

Lars fra Frelsesarmeen og Lars fra Bedriftsgaver samarbeidet godt før og under hele arrangementet.

Våre romenske venner tok turen innom for å se hvordan nordmenn feirer jul, spiser mat og koser seg.

Våre romenske venner tok turen innom for en matbit, og fikk se hvordan norsk jul feires med pinnekjøtt, gaver og sang.

Norges råeste magiker Labib Malik kom å underholdte barna med magi og tryllekunstner.

Norges råeste magiker Labib Malik kom innom og underholdt barna med magi og tryllekunstner som vi ikke har sett maken til før.

matservering

Maten serveres i fra vårt kjære cateringbyrå.

Thomas G og pianisten forbereder seg til showet

Artisten Thomas Gregersen og pianisten forbereder seg til showet.

2. Volumrabatter

Jo mer du kjøper, desto større rabatt får du - med bedriftsgaver. Hvis du skal bruke mye penger vil du vite at vi verdsetter deg som vår kunde ved å tilby volumrabatter.

3. Ingen skjulte kampanjer

Når du kjøper en gave til dine ansatte, bør produktene være frie fra reklame og merking. Gaven du gir er ikke om gavefirmaet, det handler om å takke de menneskene du har et forretningsmessig forhold til. Vi har ingen klistremerker eller logoer av bedriftsgaver.no på dine gaver.

4. Varene kommer når de skal

Våre bedriftsgaver kommer til avtalt sted, til avtalt tid. Hvis det er en matvare så er det viktig at den kommer når folk er til stede, ikke i helgen eller når kontoret er stengt for ferien.

5. Personlig Service

Bedriftsgaver er alltid tilgjengelige for å snakke med våre kunder. Vi ønsker å bli kjent med deg best mulig, slik at vi kan skreddersy en løsning til dere. Du er vår gave til oss, og vi i bedriftsgaver er stolte av å få snakke med deg og få levere dine gaver. Du er grunnen til at vi eksisterer.

6. Alltid god kundeservice til mottakeren

Vi sparer ikke på smilebåndet, og vi i bedriftsgaver er alltid glade og imøtekommende ovenfor de vi møter i forbindelse med våre oppdrag.

7. Personlige kort

Vi kan hjelpe til med å skrive en personlig hilsen, men dette forutsetter at du er tidlig ute med bestillingen. 

8. Trygg administrasjon

Vi lagrer gjerne informasjonen om deg og ditt firma, slik at vi blir bedre kjent med deg som kunde etterhvert som årene går. Dette gjør at du sparer tid og krefter, og slipper å ta møter og bli kjent med flere gaveleverandører. Vårt system er sikret, og din persondata er lagret trygt hos bedriftsgaver.

9. Kontraktspriser

Kontraktspriser sikrer deg prisen som står sitert er prisen som du betaler. Ingen skjulte avgifter eller gebyrer på slutten, slik at du må betale mer. Dette beskytter deg og lommeboken din i det lange løp.

10. Mulighet for vareprøver

Gaven du gir reflekterer hvor mye du verdsetter forholdet til mottaker, og vi ønsker at du er 100% sikker på det du gir er av riktig kvalitet, mengde og smak. 

11. Sporing og rapportering

Vi gir muligheten til å spore forsendelsene, slik at du til alle tider vet hvor gavene er, om mottakeren har fått gaven osv.

12. Garanti

Vi har tilbakebetalingsgaranti på leveranser som ikke holder mål som avtalt. Uansett hvor godt et selskap er, så skjer det feil, og vi skal gjøre vårt ytterste i å rette opp en eventuell feil: som for eksempel en skadet vare.

 Vil du kjøpe bedriftsgaver fra oss?

Klikk her for kontaktskjema.

Eller mail: post@bedriftsgaver.no

Telefon: 91000021